June 29, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Poșta Română reia expedierile către Federația Rusă

0 0
1 min read
0 0
Read Time:58 Second

Compania Naţională Poşta Română informează că, începând de joi, 16 iunie 2022, reia expedierile către Federația Rusă, în timp ce aceste servicii rămân suspendate în continuare pentru Belarus. În același timp, traficul poștal către Ucraina înregistrează întârzieri mari, avertizează Poșta Română, conform digi24.ro

„Traficul poștal pentru Ucraina va înregistra, în continuare, timpi mai mari de circulație, deoarece trimiterile poștale sunt expediate pe cale aeriană și terestră, utilizând serviciile operatorilor poștali din Republica Moldova și Polonia”, arată compania.

Poșta Română anunță într-un comunicat că începând de joi, 16 iunie 2022, reia „activitatea de acceptare la prezentare pentru toate tipurile de trimiteri” (curierat rapid, corespondență, colete) pentru destinația Federatia Rusă, fără a preciza însă mijlocul de transport folosit.

„Rămâne suspendat serviciul de prezentare pentru trimiterile internaționale cu destinația Belarus”, menționează Poșta Română în comunicat.

Compania Naţională Poşta Română informa în data de 28 februarie, la patru zile după declanșarea invaziei ruse în Ucraina, că suspendă activitatea de acceptare la prezentare pentru toate tipurile de trimiteri (EMS, corespondență, colete) cu destinația Rusia și Belarus, precizând că această situație este cauzată de starea de securitate incertă în această zonă, scrie digi24.ro

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..