June 27, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Ce tare! Subprefectul Chițescu Adrian (PNL) a scos capul din BÂRLOG!

1 0
2 min read
1 0
Read Time:1 Minute, 58 Second

După chinuri și zbateri, ce au durat 3-4 luni bune, PNL Dâmbovița a reușit să propună un subprefect, în persoana marelui avocat “apus” Adrian Chițescu, care a fost încântat de propunerea PNL, că obosise de atâta avocatură “de succes” și a acceptat un salariu guvernamental, “sacrificându-se” în folosul cetățeanului…

Se pare însă că de la numirea sa, i-au trebuit circa 2-3 luni bune, să găsească ieșirea din noul său birou. Pe această cale sfătuim Consiliul Județean și Prefectura Dâmbovița să monteze indicatoare în birouri și pe holuri, să știe angajații pe unde să se deplaseze.
Clar are foarte mult de muncă, însă, domnul Chițescu, a reușit cum spuneam să găsească ieșirea din Prefectură și ….unde putea el să se ducă…altundeva decât să facă câteva poze, să îl cunoască lumea ca Prefect.
Se pare că a observat că este invizibil din punct de vedere al popularității și a crezut că pe această cale va deveni cunoscut.
Ne face deosebită onoare de a-l prezenta și noi pe Adrian (BÂRLOG) Chițescu, fost “avocat de succesuri”, în prezent unul din cei mai mari oameni de stat (degeaba) din Prefectura Dâmbovița.
Crezând că este “THE GREAT OPORTUNITY”, acesta s-a tras în câteva poze, gudurându-se pe lângă purtătorii de cuvânt de la instituțiile din subordine (pompieri, poliție, jandarmerie), oamenii cu o imagine curată și cu un istoric muncit în spate, considerând că poate le fură un pic din popularitate, să dea bine la imagine…
UPS! GREȘEALĂ!
Dar v-am remarcat noi și vă POPULARIZĂM FREE!
Mai bine mergeați și dumneavoastră la un incendiu, două, la miez de noapte, ( dacă aveți loc de șefa dumnevoastră…), sau la vreo inundație ceva, să vă puneți cizmele și să ajutați, la scos apa din gospodării, poate așa dădea mai bine… Ahhhh….

Vă găsim noi ce să faceți… Mergeți la benzinării, că se prefigurează în program proteste …vis a vis de scumpirile pe care oricum nu le luați în seamă, pentru că, nu e așa?! Dumneavoastră folosiți mașinile instituției… Nu trebuie să știți dumneavoastră cât costă motorina sau benzina…cât sunteti mare Subprefect. Offf, Offf…Măi, Măi…
Și cine a facut poza…a uitat să zică PASARICA…sau CHEES, să știți să vă uitați la fotograf și să lăsați mânuțele jos, să păreți mai Macho, că așa …..

Acesta este un pamflet si va fi interpretat ca atare.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..