June 27, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Dmitri Medvedev pune sub semnul întrebării existenţa ca stat suveran a Ucrainei

0 0
1 min read
0 0
Read Time:43 Second

Fostul preşedinte al Rusiei, Dmitri Medvedev, a făcut o afirmație șocantă la adresa Ucrainei, punând sub semnul întrebării existenţa ca stat suveran a acesteia în următorii doi ani, scrie agerpres.ro

 

 

 

Medvedev, care este acum vicepreşedinte al Consiliului de Securitate al Federaţiei Ruse, a postat pe Telegram: “Doar o singură întrebare: cine a spus că Ucraina va mai exista pe harta lumii în doi ani?”

Kievul vede în afirmaţiile lui Medvedev o dovadă că justificarea oficială a Moscovei pentru război – “denazificarea” ţării – reprezintă doar un pretext pentru distrugerea culturii ucrainene.

Kremlinul nu a comentat direct asupra ultimelor remarci ale lui Medvedev.

Purtătorul de cuvânt Dmitri Peskov, întrebat de jurnalişti, a răspuns doar: “Ştim că Ucraina are mari probleme”. Ţara continuă să refuze “să ţină în frâu entităţile naţionaliste” din rândurile sale, a mai spus Peskov, transmite AGERPRES

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..