June 29, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Un nou caz de variola maimuței diagnosticat în România

0 0
1 min read
0 0
Read Time:46 Second

Ministerul Sănătăţii (MS) anunţă, luni, un nou caz de variola maimuței diagnosticat în România. Este al doilea caz identificat în țara noastră, după ce luni a fost depistat primul caz la bărbat de 26 de ani din Bucureşti.

 

 

“Este vorba despre un bărbat de 32 de ani. Acesta s-a prezentat la o clinică medicală din București săptămâna trecută iar investigațiile de laborator au confirmat astăzi că pacientul este infectat cu variola maimuței. Starea bărbatului este bună și acesta va rămâne în izolare. A fost declanșată ancheta epidemiologică pentru stabilirea contacților direcți”, transmite Ministerul Sănătății

Primul caz de variola maimuței a fost depistat la un bărbat în vârstă de 26 de ani din București. Acesta a fost diagnosticat în cursul zilei de 13 iunie 2022, în urma investigațiilor de laborator. Boala a debutat în urmă cu 4 zile iar pacientul s-a prezentat la spital în cursul nopții precedente.

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..