June 29, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Raed Arafat, reacție la adresa celor care contestă eficiența Ro-Alert

0 0
1 min read
0 0
Read Time:53 Second

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), secretarul de stat în cadrul MAI Raed Arafat, a reacționat după ce a fost criticat în cazul transmiterii celor două alerte în urma furtunilor din București și Ilfov. Acesta susține că dacă o singură persoană a fost salvată de acest mesaj, înseamnă că sistemul și-a făcut treaba.

 

 

“Azi s-au dat doua mesaje Ro-Alert pe Bucuresti si Ilfov, initial fiind anuntat cod portocaliu care ulterior a fost ridicat la cod rosu. Pana acum sunt peste 120 de solicitari de sprijin din partea populatiei adresate pompierilor prin 112. Este posibil ca numarul sa creasca.
Cel mai important lucru este ca nu avem victime!

Pentru carcotasii care comenteaza mesajele, am pus un scurt film si cateva poze sa vada de ce se dau mesaje de avertizare. Sunt mai multe strazi inundate, copaci cazuti si acoperisuri avariate, care puteau produce victime. Daca o singura persoana a fost salvata de acest mesaj, inseamna ca sistemul Ro-Alert si-a facut treaba!”, a scris Raed Arafat pe facebook

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..