June 29, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Peste 30.000 de pachete cu ţigări, fără documente de provenienţă, ascunse într-o autoutilitară la P.T.F. Borș II

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borș II au descoperit, ascunse într-un spaţiu special amenajat în interiorul unui autocamion, condus de un cetăţean ucrainean, 30.000 de pachete cu ţigări pentru care șoferul nu deţinea documente de provenienţă.

În data de 12.06.2022, în jurul orei 07.19, la Punctul de Trecere a Frontierei Borș II – judeţul Bihor s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, un cetăţean ucrainean, în vârstă de 22 de ani, conducând o autoutilitară marca Mercedes-Benz înmatriculată în România, încărcate cu produse umanitare.

La controlul specific, poliţiştii de frontieră au descoperit ascunse în partea din spate a compartimentul marfă al autovehiculului, într-un spaţiu amenajat sub produsele transportate, mai multe colete voluminoase care conţineau ţigări.  În urma verificării conţinutului acestora, a rezultat cantitatea totală de 30.000 de pachete cu ţigări, netimbrate, pentru care persoana în cauză nu deţinea documente de provenienţă.

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 600.000 lei,  a fost ridicată în vederea confiscării, iar mijlocul de transport a fost indisponibilizat la sediul instituţiei.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..