July 4, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Emmanuel Macron a ajuns în România

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 1 Second

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a ajuns în România, fiind întâmpinat de premierul Nicolae Ciucă, ministrul Apărării, Vasile Dîncu, şi de alţi oficial. Este primul său turneu în sud-estul Europei după invazia rusă din Ucraina, scrie news.ro

 

 

Aeronava cu care a sosit în România Emmanuel Macron a aterizat, marţi seară, la Baza Aeriană Mihail Kogălniceanu.

Preşedintele Franţei a fost întâmpinat de premierul Nicolae Ciucă, ministrul Apărării, Vasile Dîncu, şi de alţi oficiali.

Preşedintele francez îşi începe astfel primul turneu în sud-estul Europei direct afectat de conflictul din Ucraina declanşat de Moscova la sfârşitul lunii februarie.

El va discuta cu forţele misiunii Aigle, dislocate în cadrul procesului de întărire de către NATO a „posturii sale de descurajare şi defensivă pe flancul său estic al Europei”. Franţa a instalat recent acolo un sistem de apărare sol-aer de ultimă generaţie.

Miercuri dimineaţă, i se va alătura la baza NATO preşedintele României, Klaus Iohannis, după care Emmanuel Macron va exprima “un mesaj foarte clar al angajamentului faţă de aliaţii din NATO şi partenerii europeni”, potrivit preşedinţiei franceze care insistă asupra “investiţiei foarte semnificative” pe care îl reprezintă. Acolo va fi prezent şi premierul Nicolae Ciucă, scrie news.ro

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..