July 4, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Anchetă după ce 4 luptători SAS s-ar fi angajat ca bodyguarzi la nunta lui Florin Salam

0 0
1 min read
0 0
Read Time:55 Second

Poliția Capitalei a transmis, printr-un comunicat de presă, că Serviciul de Control Intern a început o anchetă după ce a apărut înformația potrivit căreia patru luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale (SAS) s-ar fi angajat ca bodyguarzi la nunta lui Florin Salam, care a avut loc la începutul acestei luni într-un club din Constanța, scrie digi24.ro

„Conducerea Direcției Generale de Poliție a Municipiului București a dispus efectuarea de verificări prin Serviciul de Control Intern. La finalizarea acestora, în funcție de rezultat, vor fi dispuse măsuri în consecință”, a transmis Serviciul Informare și Relații Publice al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

Potrivit gandul.ro, patru lucrători SAS, din cadrul Poliției Capitalei, ar fi participat în calitate de agenți de pază la nunta cântărețului din 1 iunie. Cei patru ar fi fost recunoscuți de ofițerii de informații de la DGPI în imaginile apărute în presă după eveniment.

Aceeași sursă spune că ofițerii Direcției Generale de Protecție Internă (DGPI) ar fi întocmit deja un raport pe care l-au înaintat la MAI, scrie digi24.ro

 

sursa foto – hotnews.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..