June 29, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Accident violent la Corbii Mari! Mai multe persoane au ajuns la spital

0 0
1 min read
0 0
Read Time:30 Second

Accident rutier petrecut în comuna Corbii Mari pe DJ 711A, județul Dâmbovița.

La fața locului s-a deplasat Garda Potlogi cu o autospecială de interventie și o ambulanță SMURD, iar SAJ Dâmbovița cu un echipaj.

La locul accidentului au fost găsite 3 persoane, constiente, care au primit primul ajutor de la echipajele SMURD si SAJ.

Cele trei persoane au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște, una de către echipajul SMURD, iar celelalte două de către echipajul SAJ, pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Polițiștii continuă cercetările pentru a se stabili cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..