June 29, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Un șofer testat pozitiv pentru cocaină, amfetamină și canabis a dat vina pe oțetul din salată

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 8 Second

Un șofer al cărui test antidrog a ieșit pozitiv pentru amfetamină, cocaină și canabis le-a spus polițiștilor că de vină ar fi salata cu oțet pe care a mâncat-o, scrie digi24.ro

 

 

Agenții i-au explicat că aceasta este o scuză folosită de cei care au băut înainte să urce la volan, așa că tânărul a găsit o altă explicație. A pretins că ar lua medicamente anti-inflamatoare și că din cauza aceasta pare că s-a drogat.

Este doar unul dintre numeroasele cazuri de șoferi care încalcă legea, descoperite de polițiști în controalele făcute pe șoselele din țară din ultimele zile.

În județul Dolj, doi tineri au fost prinși conducând sub influența substanțelor psihoactive. La fel ca în cazul altor zeci de șoferi inconștienți prinși drogați la volan, și în situația celor doi polițiștii au deschis dosare penale.

Un alt tânăr a intrat cu mașina într-un monument din centrul orașului Calafat. Testat cu aparatul alcooltest, bărbatul de 27 de ani avea o alcoolemie de 1,21 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii rutieri din toată țara au avut o acțiune de amploare în weekend pentru prevenirea şi combaterea consumului de alcool şi droguri la volan. La acţiune au participat și specialiști ai Agenției Naționale Antidrog pentru a-i consilia pe conducătorii auto, scrie digi24.ro

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..