June 27, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Avionul în care se afla Maria Grapini a aterizat în câmp: Cum ar zice Iohannis, am avut ghinion!

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 21 Second

Europarlamentarul Maria Grapini a trecut printr-o experiență inedită după ce avionul cu care se deplasa la Bruxelles a aterizat în câmp, fără a mai fi tras la burduf. După ce pasagerii au fost extrași, Grapini a avut parte de o nouă pățanie care a făcut-o să îl copieze pe președintele Klaus Iohannis: Ghinion!

 

 

 

“Se poate si mai rau! Azi am avut o experienta unica de cand fac naveta saptamanal la Bruxelles! Am aterizat la Bruxelles, undeva in camp, avionul nu a fost tras la burduf! S-au chinuit vreo 10 minute sa instaleze scara de coborare si intr-un final au lasat-o cu o anumita distanta de iti era frica sa nu cazi cand calci pe ea! Apoi ne-am urcat in autobuze si am mers vreo 15-20 min si am ajuns la usa de intrare in aeroport! Aici-ghinion cum ar fi spus presedintele Iohanis! Nu se deschide usa! Lucratorul aeroportului a chemat un ajutor pr spatele caruia scria “Supervisor”! Nu a reusit nici el! Au venit patru persoane, toate incercand sa deschida usa! Dupa alte cca 20 de min a venit al cincilea care a reusit!
Si uite asa zborul de doua ore jumate Bucuresti – Bruxelles aproape s-a dublat ca timp!
Am si un grup de romani invitati in PE(40) care au inteles ca serviciile nu depind de tara ci de calitatea resursei umane si de organizare!
Doamne ajuta ca ziua de 13 sa-si fi facut “treaba” doar cu atat!
Doresc zile frumoase invitatilor mei, la Bruxelles!”, a transmis Maria Grapini pe facebook

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..