June 27, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Volodimir Zelenski ironizează Rusia și anunță numărul soldaților uciși

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 7 Second

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a răspuns, în obișnuitul său discurs de noapte, informațiilor privind distribuirea de pașapoarte rusești locuitorilor din Herson: „colaboratori și oameni din anturajul lor”, scrie stiripesurse.ro

 

“Știri despre distribuirea pașapoartelor rusești în Herson și despre distribuirea pașapoartelor în Melitopol au fost răspândite în mod activ în teritoriile ocupate și în Rusia. Și m-am uitat la cine în aceste știri a fost prezentat ca fiind rezidenții din Kherson și Melitopol care se presupune că doresc pașapoarte rusești. Câțiva colaboratori și oameni din anturajul lor. Ei bine, nu părea o coadă pentru a obține un pașaport, ci o încercare de a obține un bilet pentru a fugi”, a spus Zelenski.

Președintele a adăugat că trupele ucrainene eliberează treptat teritoriul regiunii Herson. „Astăzi, satul Tavriis’ke a fost adăugat pe lista așezărilor restituite statului nostru. Există anumite succese și în regiunea Zaporizhzhia”.

Dar spus că în orașul Severodonețk continuă “luptele de stradă feroce”.

“Vă amintiți cum Rusia a sperat să captureze întregul Donbas la începutul lunii mai? Suntem deja în a 108-a zi de război, suntem deja în iunie. Donbasul rezistă. Pierderile suferite de ocupanți, inclusiv în această zonă, sunt extrem de semnificative. În total, armata rusă are astăzi aproximativ 32.000 de suflete moarte. Și pentru ce? Ce ți-a dat Rusia?”, scrie stiripesurse.ro

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..