June 29, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

DRAMĂ la plajă! A mers la mare, să se relaxeze cu familia, dar a fost aruncat în aer de o mină!

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 30 Second

Dramă la mare. A mers să facă plajă, să se relaxeze alături de familie, dar a fost aruncat în aer de o mină „plantată” de ruşi. În ciuda restricţiilor impuse de autorităţi, oamenii au dorit să se distreze, scrie national.ro

 

S-a întâmplat pe o plajă din regiunea Odesa, pe coasta Mării Negre.

 

Ucrainenii, rugaţi să nu meargă la mare
„Acest bărbat, încă o dată, sincere condoleanţe tuturor rudelor şi prietenilor, a murit cu mai puţin de o oră în urmă. Odihnindu-se pe plajă. Pe coasta Mării Negre din regiunea Odesa.

Nu a murit din cauza unei insolaţii, a unui atac inamic, – a fost aruncat în aer de o mină”, a declarat Serghei Bratchuk Bratchuk, preşedintele Administraţiei Militare Regionale din Odesa.

Totodată, autorităţile din Odesa au reamintit populaţiei să nu mai meargă la plajă, în special cu copiii.

Anunţ dur al Armatei: „Să nu vă zboare capetele!”
„Nu ştiu de câte ori trebuie să repet tuturor celor care încearcă să devină principalul candidat la pentru cei mai proşti şi iresponsabili şi care, împreună cu copiii – mai mici sau mai mari – încearcă să facă selfie-uri cu panourile pe care scrie sau.

Cum să vă spun? Pentru ca mâinile, picioarele, capetele să nu vă zboare peste Marea Neagră şi plajele din regiunea Odesa. Acum, când este război si totul este minat. Nu credeţi? Nici acest om, din păcate, nu a crezut. Dar a murit din cauza unei mine”, au transmis oficialii.

La fața locului au mers o echipă care anchetează cum s-a ajuns la această situație. Autoritățile avertizează încă o dată oamenii să ia în serios apelurile privind plajele minate, scrie national.ro

Chiar cu câteva ore înainte de tragedie, o altă mină a explodat la 20 de metri de Odesa.

 

sursa foto – national.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..