June 29, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Un bărbat a căzut în râul Dâmbovița, în zona Spitalului Universitar! Din păcate a fost găsit decedat

0 0
1 min read
0 0
Read Time:33 Second

Un bărbat, în vârstă de aproximativ 50 de ani, a fost scos din râul Dâmboviţa, în apropierea Spitalului Universitar, în stop cardio respirator, transmite ISU Bucureşti. Salvatorii prezenţi la faţa locului i-ay efectuat manevre de resuscitare, însă din păcate a fost declarat decedat.

 

 

În jurul orei 14.00, ISU Bucureşti a anunţat că intervine pentru căutarea şi salvarea unei persoane care a căzut în râul Dâmboviţa.

 

Potrivit ISUBIF, un bărbat, în vârstă de aproximativ 50 de ani, a fost scos din apă în stop cardio-respirator, însă medicii au constatat decesul.

La faţa locului au acționat echipajul de scafandri, SMURD și un echipaj cu barcă.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..