July 1, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

BREAKING NEWS! MUNICIPIUL TÂRGOVIȘTE A RĂMAS FĂRĂ PRIMAR! ACESTA S-A ÎNROLAT ÎN ARMATA UCRAINEANĂ! “ĂIA MĂ PLĂTESC SĂ MĂ LUPT, CU 1200 DE EURO PE ZI !”

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 50 Second

 

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, părăsește fotoliul de edil al fostei cetăți de scaun a Țării Românești, municipiul Târgoviște.
De vreo câțiva ani ( fără unu, nu sunt doi), edilul se antrenează intensiv la sala de forță ( aproape de două ori pe săptămână).

 

De când Putin a pornit războiul în Ucraina, primarul nostru, astăzi a confirmat zvonurile ce circulă în urbe, referitor la intenția sa de a dori să se înroleze în armata ucraineană, zvonuri ce au tot circulat în piață (Piața 1 mai, Piața de la Ruși, Piața Autogării, respectiv Pavcom… ).

La o masă festivă, organizată în ceas de zi mare, la care edilul s-a întâlnit cu foștii colegii de grădiniță, după ce a consumat un pahar mare de limonadă, a scăpat porumbelul și a spus că de săptămâna viitoare va pleca în Ucraina, unde va lupta ca voluntar, intrucat va fi plătit cu 1200 de euro pe zi.
” Aici ( la primaria Târgoviște ) nu se mai poate frate …120 de lei pe zi… și aia cu frica de fals în declarații, abuz în serviciu, cu ANI pe urme…
Am facut tot ce se putea…divorț…separare bunuri…dar așa nu se mai poate frate!
Cităm: “Acolo ma duc pe bani mulți și la vedere fără pericolele de mai sus și fără conflicte de interese. Îmi fac o viata nouă, de erou, il iau și pe Capră cu mine să imi care ranița cu muniție și mâncare, îmi iau o ucraineană, două..iar apoi, după ce îi batem pe ruși de se c… pe noi, candidez la Mariupol ca primar.
În câțiva ani ajung si ministru”…a susținut politicianul local Daniel Cristian Stan.
Urmărim cu deosebit interes parcursul său de erou al Târgoviștei, voluntar in Ucraina.
Le urăm succesuri celor doi… Don Quijote si Sancho Panza!

Vizionând imaginile de mai sus, nu putem sa nu observăm ce mare bucurie a avut când a fost lăsat de comandantul unității sa se joace cu “jucăriile” de prezentare…

Informațiile ne-au parvenit de la o sursă de încredere a edilului, care din motive personale, lesne de înțeles , dorește să își păstreze anonimatul, respectiv …

“Acesta este un pamflet si va fi interpretat ca atare!!!”

 

 

Happy
Happy
100 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..