June 29, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Zelenski mulțumește Londrei pentru ajutor și înțeapă unele țări din UE

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 24 Second

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a făcut o afirmație care cu siguranță va deranja pe liderii unor țări din Europa. Acesta a susțint în mesajul de mulțumire către Londra că Marea Britanie îşi arată leadership-ul față de ceilalți, scrie agerpres.ro

 

 

“Cuvintele se transformă în fapte. Este ceea ce face diferenţa între relaţiile Ucrainei cu Marea Britanie şi cele ale Ucrainei cu alte ţări”, a declarat preşedintele ucrainean, în ceea ce a părut să fie o înţepătură la adresa altor ţări europene, chiar dacă nu a numit niciuna, comentează France Presse.

“Arme, finanţe, sancţiuni: în aceste trei dosare, Marea Britanie îşi arată leadership-ul”, a adăugat Zelenski, conform unei înregistrări video postate pe contul său de Telegram.

În contextul în care ucrainenii le cer occidentalilor arme grele pentru a rezista la o puternică ofensivă rusească în Donbas – şi în special în oraşul-cheie Severodoneţk -, Ben Wallace a salutat “efortul extraordinar” al preşedintelui şi al poporului ucrainean pentru a rezista în faţa invaziei ruse.

Această vizită de lucru de două zile are scopul de a afla de la cei implicaţi “cum evoluează nevoile operaţionale ale forţelor armate ucrainene, în contextul în care natura conflictului continuă să se schimbe”, a precizat Ministerul britanic al Apărării într-un comunicat.

“Asta va permite asigurarea faptului că susţinerea britanică evoluează în funcţie de aceste nevoi şi este adaptată situaţiei din teren”, a adăugat ministerul.

Ben Wallace a mai discutat cu Volodimir Zelenski şi ministrul ucrainean al apărării, Oleksii Reznikov, “despre echipamentele şi formările pe care Regatul Unit le furnizează în prezent şi ce susţinere suplimentară ar putea fi oferită pentru a ajuta forţele ucrainene să-şi apere ţara”, transmite AGERPRES

 

sursa foto – facebook

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..