June 29, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Elveţia adoptă sancţiunile financiare şi de călătorie impuse de Uniunea Europeană Rusiei şi Belarusului

0 0
1 min read
0 0
Read Time:35 Second

Consiliul Federal Elveţian a transmis vineri că Elveția adoptă noi sancţiuni, aceleaşi ca ale Uniunii Europene, împotriva Rusiei şi Belarusului.

 

 

Lista persoanelor şi entităţilor sancţionate de Elveția, care este aceeaşi cu cea a Uniunii Europene, include personal militar care este tras la răspundere pentru atrocităţile comise în Bucea, persoane active în domeniul politic şi al dezinformării şi anumiţi oligarhi şi membri ai familiei acestora, se arată în comunicat.

Consiliul a aprobat, de asemenea, excluderea a patru noi bănci din Rusia şi Belarus, inclusiv Sberbank, cea mai mare instituţie bancară rusă, din sistemul internaţional financiar SWIFT.

Amendamentele au intrat în vigoare, vineri, la ora 16.00 GMT (19.00, ora României), scrie news.ro

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..