June 28, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

China amenință că ”nu va ezita să lanseze un război” pentru Taiwan

0 0
1 min read
0 0
Read Time:35 Second

Un purtător de cuvânt al Ministerului chinez al Apărării, a transmis vineri că țara sa nu va ezita să pornească un război dacă Taiwanul îşi declară independenţa.

 

 

 

Amenințarea a fost transmisă în urma unei întâlniri între ministrul chinez al Apărării Wei Fenghe şi omologul său american Lloyd Austin în Singapore, relatează AFP.

”Dacă cneva îndrăzneşte să despartă Taiwanul de China, armata chineză nu va ezita o clipă să declanşeze un război, indiferent care ar fi costul”, a amennţat Wu Qian.

Purtătorul de cuvţnt cita declaraţii ale ministrului chinez al Apărării Wei Fenghe din timpul unei întâlniri cu secretarul american al Apărării Lloyd Austin la Singapore, scrie news.ro

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..