June 29, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Avocatul Elenei Udrea, după decizia de extrădare: Justiția trebuie făcută după fapte și nu după nume

0 0
1 min read
0 0
Read Time:44 Second

Avocatul Elenei Udrea, Veronel Rădulescu, a spus, vineri seara, la Antena 3, după decizia judecătorilor bulgari de extrădare în România a fostului ministru, condamnat în Dosarul Gala Bute, că justiția ar trebui să se facă după fapte. În plus, apărătorul spune că clienta sa ar putea săpa de celelalte dosare în care e cercetată ca urmare a decizie CCR în domeniul prescripției răspunderii penale, scrie stiripesurse.ro

“Toate variantele care pot fi aplicate suite atent studiate. În dosarul Hidroelectrica s-ar fi prescris în 2023 fără decizia CCR. Sunt prescrise de mult, și în celălalt dosar.

Dincolo de ura care plutește în jurul doamnei Udrea, credeți că este normal ca singura persoană din România care face pușcărie pentru corupție să fie doamna Udrea?

Eu cred cred că justiția trebuie făcută după fapte și nu după nume”, a spus avocatul, conform stiripesurse.ro

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..