June 27, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Vicepreședintele Comisiei de Apărare îl trage de mânecă pe Klaus Iohannis

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 26 Second

„Românii sunt îngrijorați pentru că, din acest draft, se văd clar intențiile pe care le susțineți”, afirmă vicepreședintele Comisiei de Apărare din Camera Deputaților, Bogdan Rodeanu, ca reacție la declarațiile președintelui Klaus Iohannis cu privire la proiectele legilor securității naționale, scrie stiripesurse.ro

 

„Legile Securității Naționale și Interesul Președintelui. „Cineva, și știm cine, a considerat că e bine să-l dea pe surse. Este o eroare majoră, fiindcă oamenii sunt îngrijorați, cu toate că este un prim draft”, a declarat Președintele Iohannis. Da, domnule Președinte. Românii sunt îngrijorați pentru că, din acest draft, se văd clar intențiile pe care le susțineți. Susțineți ca acestor servicii să le fie alocate sume ce nu pot fi controlate și puteri cât mai mari, în raport cu cetățenii României și, totodată, cât mai puțin control parlamentar. Într-un stat democratic, așa ceva nu este posibil”, afirmă deputatul USR Bogdan Rodeanu, vicepreședinte al Comisiei de Apărare din Camera Deputaților.

El adaugă că „românii nu au votat servicii secrete, ci un Parlament și un Președinte”.

„Comisiile parlamentare trebuie să aibă dreptul și obligația de a verifica activitatea acestora. USR rămâne alături de români și de lege. USR susține apărarea drepturilor și libertăților tuturor cetățenilor. Iar aceste elemente sunt baza întăririi Interesului nostru Național”, conchide Rodeanu.

„Personal, mă voi îngriji ca acolo unde draftul nu a avut o formă corespunzătoare timpurilor noastre să fie corectat. (…) Cineva – și știm cine – a considerat că e bine să-l dea pe surse. Este o eroare majoră, fiindcă oamenii sunt îngrijorați, cu toate că avem un prim draft”, spunea marți Klaus Iohannis despre proiectul legilor securității naționale. El afirmă că este un prim draft, care va fi modificat, scrie stiripesurse.ro

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..