June 29, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Șeful NATO, Jens Stoltenberg, nu mai vine în România

0 0
1 min read
0 0
Read Time:54 Second

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, nu mai vine în România pentru a participa la Summitul Formatului București 9 (B9). Acesta a fost diagnosticat cu Zona Zoster și va participa online la acest summit, scrie antena3.ro

 

 

 

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a fost diagnosticat cu Zona Zoster și, prin urmare, va purta discuțiile programate în Germania și România doar de la distanță, a declarat joi un oficial NATO.

„Secretarul general își va desfășura vizita planificată în Germania și România de la distanță, mai degrabă decât personal”, a declarat oficialul pentru Reuters.

„El a fost diagnosticat cu Zona Zoster, care poate apărea după COVID-19, și lucrează de acasă”.

Stoltenberg a fost testat pozitiv pentru COVID-19 la mijlocul lunii mai. La momentul respectiv, el prezenta simptome ușoare și lucra de acasă, potrivit unui purtător de cuvânt al alianței militare occidentale.

Stoltenberg urma să se întâlnească joi la Berlin cu cancelarul german Olaf Scholz și să participe vineri la o întâlnire cu liderii României, Poloniei și Ungariei la București, scrie antena3.ro

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..