June 27, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Rușii desfășoară un război informațional și psihologic în Severodonețk

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 5 Second

În evaluarea de miercuri noapte spre joi dimineață, Institutul pentru Studiul Războiului din Washington (ISW) susține că forțele rusești intensifică utilizarea operațiunilor psihologice și informaționale pentru a afecta moralul soldaților ucraineni, scrie digi24.ro

Principalele concluzii ale evaluării zilnice a ISW:

  • Trupele de invazie au continuat asalturile împotriva pozițiilor ucrainene din Severodonețk. În același timp, forțele rusești încearcă să flancheze pozițiile ucrainene din regiune pentru a nu fi nevoiți să traverseze râul Severski Doneț.
  •  Armata rusă continuă operațiunile în jurul Sviatohirsk și la vest de Lyman pentru a se conecta cu operațiunile la sud-est de Izium și pentru a înainta spre Sloviansk.
  • Forțele rusești își intensifică operațiunile în nord-vestul regiunii Herson, ca răspuns la recentele contraatacuri ucrainene.
  • Trupele Moscovei din regiunea Zaporojie își concentrează atacurile terestre și de artilerie în apropierea graniței dintre Zaporojie și regiunea Donețk și probabil că încearcă să consolideze controlul asupra autostrăzii dintre Vasylivka-Orikhiv și Huliapole pentru a sprijini operațiunile din nord-estul Zaporojiei.
  • Autoritățile de ocupație susținute de Rusia încearcă să stabilească condițiile pentru integrarea politică a zonelor ocupate în Federația Rusă, dar probabil că acționează independent și într-o manieră incoerentă din cauza lipsei unei autorități de ocupație unificatoare.
  • Forțele rusești au intensificat operațiunile psihologice și de manipulare a informației pentru a degrada moralul ucrainenilor.

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..