June 27, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Joe Biden anunță o nouă alianță puternică în războiul economic mondial

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 39 Second

Președintele american Joe Biden a anunțat la Summit-ul celor două Americi de la Los Angeles că Statele Unite intenționează să pună în aplicare inițiative cu mai multe țări pentru a crește producția de alimente și îngrășăminte, scrie stiripesurse.ro

 

 

Potrivit liderului american, Statele Unite “în următoarele zile” intenționează să prezinte mai multe inițiative. “Aceasta include cooperarea SUA cu țările din Caraibe care vizează abordarea provocărilor generate de criza climatică”, a declarat Biden. “Statele Unite, Argentina, Brazilia, Canada, Chile și Mexic – cei mai mari exportatori de alimente din emisfera noastră – vor coopera pentru a crește producția de produse pentru export, precum și de îngrășăminte”, a declarat liderul american.

Luni, un înalt oficial al administrației americane, vorbind în cadrul unui briefing telefonic special pentru reporteri cu privire la deschiderea reuniunii din Los Angeles, California, a declarat că Biden va anunța “un ajutor de peste 300 de milioane de dolari pentru combaterea insecurității alimentare în regiune”.

Țările din emisfera vestică trebuie să ia măsuri pentru a spori rezistența lanțurilor de aprovizionare existente, a declarat Biden.

“Trebuie să investim împreună, astfel încât comerțul dintre noi să fie sustenabil și responsabil în ceea ce privește crearea unor lanțuri de aprovizionare mai puternice, mai sigure și mai stabile”, a spus el. “Colaborând cu prieteni apropiați care ne împărtășesc valorile, putem fi siguri că nu vom fi lăsați vulnerabili la șocuri neașteptate, creând în același timp oportunități economice pentru oamenii din regiunea noastră.”

Biden a menționat că “criza economică declanșată de pandemie a provocat devastări economice în întreaga regiune”. Potrivit liderului american, evenimentele din Ucraina au înrăutățit și situația economică. “Și toți acești factori contribuie la o creștere semnificativă a fluxurilor migratorii în emisfera noastră”, a declarat președintele american.

Summit-urile celor două Americi sunt reuniuni ale șefilor de stat și de guvern din țările din emisfera vestică, care se desfășoară o dată la câțiva ani sub auspiciile Organizației Statelor Americane, care reunește peste 30 de participanți, scrie stiripesurse.ro

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..