June 29, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Incendiu puternic la o fabrică de mobilă din Prahova

0 0
1 min read
0 0
Read Time:43 Second

Un incendiu puternic a izbucnit, în noaptea de miercuri spre joi, la o fabrică de mobilă din localitatea prahoveană Măneciu Ungureni. Intervenţia pompierilor a fost dificilă din cauza cantităţii mari de materiale combustibile, vopseluri, diluanţi, lemn, bureţi, utilaje, scrie digi24.ro

 

 

Din cauza vântului puternic și a materialelor inflamabile din interior, focul s-a extins rapid și la o clădire de birouri din apropiere.

Unul dintre angajați a sunat la 112 și a cerut ajutorul pompierilor. 11 autospeciale au ajuns la fața locului, dar au reușit să localizeze focul abia după câteva ore de intervenție.

Nu au fost persoane rănite.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova a comunicat că incendiul a afectat o suprafaţă de 5.000 de metri pătraţi. Focul a fost localizat, dar încă sunt mici focare, unde continuă intervenția pompierilor, scrie digi24.ro

 

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..