June 29, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Deputatul PNL Gheorghe Pecingină: Nu va exista taxă de solidaritate

0 0
1 min read
0 0
Read Time:57 Second

Deputatul Partidului Național Liberal Gheorghe Pecingină a susținut miercuri, în emisiunea Talk News de la Profit News TV, că premierul Nicolae Ciucă a închis subiectul referitor de taxa de solidaritate, scrie news.ro

 

 

 

”Nu va exista taxă de solidaritate şi decizia va fi luată în coaliţie. Nu se mai discută despre taxa de solidaritate. Eu vă spun că acesta este un subiect pe care premierul Ciucă l-a închis deja, de ceva timp. În urmă cu câteva minute, subiectul acesta este închis, nu va exista taxă de solidaritate”, a spus deputatul PNL, despre discuţiile care au loc la această oră în şedinţa coaliţiei.

El a precizat cî sunt discuţii pe impozitul progresiv, însă PNL are un punct de vedere pe care îl susţine ferm.

El a precizat că taxa de solidaritate pe cifra de afaceri, tehnic, nu ai cum să o aplici în anumite domenii unde există şi accize, şi a arătat că există directive europene care interzic acest lucru.

”Sunt şi argumente tehnice şi de ideologie, care au scos această taxă de solidaritate din discuţie” a mai afirmat Pecingină, conform news.ro

 

 

 

sursa foto – national

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..