June 29, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Volodimir Zelenski – Este a 103-a zi de război şi Donbasul ucrainean stă în picioare

0 0
1 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski a transmis în recentul mesaj adresat poporului ucrainean că armata rusă încearcă să folosească forţe suplimentare în direcţia Donbasului și că armata ucraineană face totul pentru apărare, scrie news.ro

 

 

 

”Eroii noştri îşi păstrează poziţiile în Severodoneţk. Luptele aprige de stradă continuă în oraş. Lysychansk, Slovyansk, Bakhmut, Sviatohirya, Avdiivka, Kurakhove şi alte direcţii ale loviturilor ruseşti sunt cele mai fierbinţi puncte de confruntare astăzi. Armata rusă încearcă să folosească forţe suplimentare în direcţia Donbasului, dar este a 103-a zi – şi Donbasul ucrainean stă în picioare. (..) Facem totul pentru apărare şi în direcţiile Zaporojie şi Mykolaiv. Sunt recunoscător tuturor celor care suportă presiunea puternică a ocupanţilor şi ne apără statul”, a transmis preşedintele Ucrainei.

Volodimir Zelenski arată că 17.864 de combatanţi au primit premii de stat ale Ucrainei începând cu 24 februarie.

”Acest număr demonstrează 100% amploarea eroismului poporului nostru, care a devenit răspunsul la invazia pe scară largă a Rusiei”, afirmă liderul ucrainean, anunţând că luni au fost premiaţi 121 de militari, 32 dintre ei port-mortem.

Preşedintele Ucrainei mai spune că a premiat corespondenţii şi jurnaliştii media care lucrează acum pe câmpul de luptă, transmite news.ro

 

sursa foto – paranteze.md

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..