June 29, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Percheziții de amploare în Ialomița! Spărgătorii de locuințe luați pe sus de oamenii legii

0 0
1 min read
0 0
Read Time:30 Second

În această dimineață, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița efectuează 10 percheziții domiciliare, în municipiul Slobozia și orașul Amara din județul Ialomița și orașul Babadag, din județulTulcea, pentru documentarea activității infracționale a unor persoane bănuite de furt.

Perchezițiile sunt efectuate la locuințele unor persoane bănuite de furturi din sediile profesionale ale unor persoane fizice și juridice.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este de aproximativ 100.000 de lei.

În cauză, vor fi puse în executare 11 mandate de aducere.

La acțiune, participă luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul inspectoratelor de poliție județene Ialomița și Tulcea și jandarmi ialomițeni.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..