June 27, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Dmitri Medvedev, mesaj pentru cei care vor ‘moartea’ Rusiei: ‘Îi urăsc! Sunt nenorociți’

0 0
1 min read
0 0
Read Time:37 Second

Fostul președinte al Rusiei, actual vicepreședinte al Consiliului de Securitate, Dmitri Medvedev a scris o postare pe canalul lui despre ura lui pentru „nemernicii” care vor moartea Rusiei, scrie stiripesurse.ro

„Oamenii mă întreabă adesea de ce postările mele pe Telegram sunt atât de dure. Răspunsul este că îi urăsc. Sunt nenorociți și tocilari. Ei vor moartea pentru noi, Rusia. Și atâta timp cât voi fi în viață, voi face totul pentru a face să dispară”, a spus Medvedev. Cine anume acești „ei”, Medvedev nu a precizat.

Reacțiile lui Medvedev au crescut în intensitate de la începutul invaziei rusești în Ucraina. De la amenințări la poziții de clarificare, fostul lider al Rusiei nu „iertat” aproape pe nimeni din Occident.

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..