June 29, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Daniel Cristian Stan: Lucrările de construire a primei grădinițe din cartierul Sagricom se apropie de final!

0 0
1 min read
0 0
Read Time:53 Second

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a mers astăzi în cartierul Sagricom, zonă în care sunt în plină desfășurare câteva investiții importante pentru târgoviștenii care locuiesc aici.

 

“Lucrările de construire a primei grădinițe din cartier se apropie de final!
Proiectul, realizat în baza parteneriatului dintre Primăria Târgoviște și Ministerul Educației Naționale, presupune construcția unui imobil P+E, care va găzdui 3 grupe de copii, imobil cu o suprafață desfașurată de 720 mp.
Sursa de finanțare o reprezintă Programul Operațional Regional Axa Prioritara 10, “Îmbunătățirea Infrastructurii Naționale”, iar în luna septembrie, dacă nu intervine nimic deosebit, cartierul va beneficia de prima sa grădiniță.

Tot în zonă, se derulează un proiect de amenajare a unei parcări exterioare care va deservi grădinița, a unui proiect de extindere a rețelei de iluminat public, iar strada Profesor Mircea Georgescu și artera adiacentă străzilor Laura Stoica și Victor Oprescu, fac obiectul unor importante lucrări de modernizare.

În imediata vecinătate a grădiniței, administrația locală târgovișteană va construi o creșă, tot din fonduri nerambursabile, dar și un teren de sport multifuncțional”, a transmis edilul municipiului

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..