June 27, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

BREAKING NEWS Comisarul sef Polexe Viorel este noul adjunct al Inspectoratului de Poliție Giurgiu

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 9 Second

De astazi 07 iunie 2022, comisarul șef Viorel Polexe este titular al funcției de adjunct al șefului IPJ Giurgiu pe linie de politie rutiera si siguranta publica, după ce a câștigat concursul organizat de Inspectoratul General al Poliției Române, pentru acest post.
Comisarul șef Ion Viorel Polexe este născut la 01 septembrie 1969, în comuna Văleni, judeţul Dâmbovita, este căsătorit şi are un copil.
Este absolvent al Academiei de Politie „Alexandru Ioan Cuza” Bucuresti – Facultatea de Drept si a cursului postuniversitar din cadrul Academiei de Politie „Alexandru Ioan Cuza” Bucuresti – Specializarea Drept – Evaziune Fiscală.

Din anul 1995 este încadrat în structurile Poliţiei Române, și, timp de 11 ani, a lucrat pe funcții de execuție în specialitatea combaterea criminalității economico-financiare.
În perioada 2006 – 2011 a fost șeful Poliției Municipiului Moreni (Dâmbovița) apoi, între 2011 – 2013 a fost șeful Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din IPJ Dâmbovița.
Următorii doi ani, 2013 – 2014, a fost adjunct al șefului Poliției Municipiului Giurgiu, acesta fiind și primul său contact cu județul Giurgiu. În perioada 2014 – 2016 a fost șeful Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Giurgiu.
Având în vedere experienţa acumulată si pregătirea profesională, comisarul șef Viorel Polexe îşi doreşte să continue reforma în domeniu sigurantei publice, având ca principal obiectiv creşterea siguranţei cetăţeanului.

Redacția noastră îi transmite felicitări pentru rezultqtul examenului de azi și mult succes în cariera.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..