July 4, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Oficialii unguri îl declară instabil psihic pe Volodimir Zelenski

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 27 Second

Ministrul maghiar de externe Peter Szijjarto, a spus că este de acord cu afirmația președintelui Parlamentului maghiar care a spus recent că liderul ucrainean are „probleme psihice”, scrie stiripesurse.ro

„În timp ce zeci de mii de oameni din Ungaria au încercat în ultimele luni să ajute Ucraina și pe ucrainenii distruși de război, politicienii ucraineni au vorbit în mod constant despre Ungaria pe un ton inacceptabil, provocându-ne, mințind și încercând să ne discrediteze. Nu au spus niciodată un cuvânt de mulțumire. Având în vedere toate acestea, Laszlo Kever are perfectă dreptate, chiar dacă îi înfurie pe ucraineni”, a scris luni șeful diplomației maghiare pe pagina sa de Facebook.

Președintele Parlamentului Ungariei, Laszlo Kever, a spus recent că doar un om cu „probleme psihice” cere ajutor pe un ton amenințător așa cum procedează președintele ucrainean Volodimir Zelenski. Kever a spus că nu își amintește ca vreodată în istoria relațiilor internaționale liderul unei țări care avea nevoie de ajutor să-și „ridice vocea împotriva cuiva”, așa cum a făcut Zelenski. „De obicei, atunci când cineva are nevoie de ajutor, îl cere politicos, insistent, dar nu amenință. Să-și amenințe inamicii, nu pe cei care pe care vrea să-i aibă prieteni. Este o problemă psihică personală”, a spus Laszlo Kever despre Zelenski.

În replică, diplomația ucraineană a spus că Laszlo Kever este cel care ar trebui să prezinte public un certificat despre starea sănătății sale mintale și că poziția Ungariei nu este deloc suprinzătore pentru că „de-a lungul istoriei, Ungaria s-a întors în mod repetat cu fața spre rău”, scrie stiripesurse.ro

Oficialii ucraineni au lansat acuzații dure asupra Ungariei după ce aceasta a spus că nu poate susține embargoul asupra petrolului rusesc.

 

sursa foto – paranteze.md

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..