June 27, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Letonia a interzis toate canalele de televiziune rusești până la sfârșitul războiului

0 0
1 min read
0 0
Read Time:37 Second

Letonia a decis luni să interzică difuzarea ultimelor canale de televiziune rusești care mai puteau fi urmărite în ţara baltică, scrie stiripesurse.ro

Decizia a fost luată având în vedere noua legislație care prevede că programele înregistrate într-o țară care amenință independența și integritatea teritorială a unei alte țări nu pot funcționa în Letonia.

Această decizie va intra în vigoare la 9 iunie și va rămâne în vigoare până când Rusia va pune capăt războiului împotriva Ucrainei și va returna Crimeea ocupată.

Au fost interzise canale precum E TV, Illusion +, Kino24, Svit TV, Hunting and Fishing, Pepper, Russian Illusion și altele.

Alte posturi rusești interzise sunt THT – Comedy, TNT4 International, Friday, KHL TV Channel și TNT Music, scrie stiripesurse.ro

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..