June 29, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Cum decurge recensământul populației la țară, cu operatori în teren

0 0
1 min read
0 0
Read Time:34 Second

A început recensământul față în față. După o întârziere logistică de o săptămână, românii care nu s-au autorecenzat online sunt vizitați de recenzori. Interviurile se blochează mai mereu la întrebările despre suprafața casei și anul în care au construit-o. Mulți oameni profită însă de moment și caută să afle de la recenzori răspunsuri la problemele pe care le întâmpină de ani buni în raport cu primăria.

 

Comuna Vărăști, județul Giurgiu. Jumătate de oră cu mașina distanță de București și puțin peste 7.000 de localnici în acte. Până pe 27 mai s-au autorecenzat online cam 30%. Restul așteaptă să fie ajutați de recenzori…citeste INTEGRAL aici

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..