June 29, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Alexandru Rafila a bulversat-o pe Flavia Groșan: Am rămas trăsnită când a zis asta!

0 0
1 min read
0 0
Read Time:40 Second

Medicul Flavia Groșan se arată contrariată de mai multe declarații făcute zilele trecute de ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, scrie stiripesurse.ro

 

După ce în pandemie s-au făcut mai multe angajări cu caracter temporar în sistemul sanitar, Rafila a declarat că e vremea ca și aici să se ridice standardele când vine vorba de recrutări.

Am rămas trăsnită când ministru Rafila a spus ca nu mai accepta asistente medicale fără bac. Dar a fost posibil una ca asta? Bine ca 30 de ani ne am ocupat de teze de doctorat, in timp ce alții construiau fundația sistemului. O fundatie șubreda, fără bac. Atenție la brancardieri, ambulanțieri, paramedici. Și mintea mea începe sa înțeleagă și mai bine sistemul. Care i procentul analfabeților funcțional la noi?, a scris Groșan pe Facebook.

 

sursa foto – g4media

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..