June 27, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Zelenski: Toți oficialii și negociatorii ruși sunt niște nimeni. Putin ia toate deciziile

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 7 Second

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, spune că nicio declarație din partea vreunui oficial rus nu contează și că „toți acești oameni sunt niște nimeni” pentru că singurul care ia decizii este dictatorul rus, Vladimir Putin, scrie digi24.roVolodimir Zelenski spune că singura persoană cu care are sens să se discute în cadrul negocierilor este Vladimir Putin, pentru că acesta ia toate deciziile, scrie digi24.ro

„Nu contează ce spune ministrul lor de externe. Nu contează ce ne spune nouă vreun grup de negociatori. Toți acești oameni sunt niște nimeni, din păcate”, a spus președintele ucrainean într-un interviu dat unei televiziuni olandeze, vineri.

De asemenea, consilierul principal al președintelui ucrainean și șeful delegației ucrainene în negocierile cu rușii, Mihailo Podoliak, a declarat, sâmbătă, că nu există nicio garanție că vreun acord cu Rusia va fi respectat, adăugând că singura modalitate de a opri invazia rușilor este prin forță.

„Orice acord cu Rusia nu valorează nici măcar un cent rupt. E posibil să negociezi cu o țară care minte cu cinism și propagandistic?”, a spus oficialul ucrainean.

Rusia și Ucraina se acuză reciproc de blocarea negocierilor de pace, ultima rundă având loc în 29 martie.

„Rusia a dovedit că este o țară barbară care amenință securitatea lumii. Un barbar nu poate fi oprit decât folosind forța”, a mai spus Podoliak, scrie digi24.ro

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..