June 27, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Marcel Ciolacu: ‘PSD a dat ora exactă. Nu suntem duşmani politici, suntem adversari politici’

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 42 Second

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă, despre relaţia dintre cele două mari partide care fac parte din coaliţia de guvernare, că aceasta este una dintre doi „adversari” politici, nu dintre doi „duşmani politici”, scrie stiripesurse.ro

 

 

În ceea ce priveşte prezentarea bilanţului după şase luni de guvernare a actualei coaliţii în cadrul unor evenimente separate, liderul social-democrat subliniază că a „sesizat faptul că din nou PSD-ul a dat ora exactă, ceilalţi făcându-şi programul după ce şi-a făcut PSD-ul”.

„Câştigul cel mai mare al actualei coaliţii este că funcţionează la parametrii, totuşi, aşteptaţi de populaţia României. Suntem din două familii politice diferite. Este evident că nu am creat această coaliţie din dragoste între cele două partide, categoric. Din interes pentru ţară. Totuşi, această coaliţie, în afară de majoritatea din Parlament, a adus şi o stabilitate în România şi dacă la început existau anumite opinii că ar fi fost mai bine ca PSD-ul să stea în opoziţie, că ar fi crescut în sondaje, acum, după cele şase luni de implicare directă a Partidului Social Democrat şi a miniştrilor din Guvern, cred că decizia a fost una corectă, mai ales în contextul cu aceste crize suprapuse”, a afirmat Marcel Ciolacu la Prima Tv.

Liderul PSD a explicat deciziile celor două mari formaţiuni din coaliţia de guvernare de a prezenta separat, în aceeaşi zi, bilanţul la şase luni de guvernare, drept unele care fac „parte din jocul politic”.

„Am făcut două manifestări, noi o anunţasem de vreo două săptămâni, apoi şi dânşii şi-au schimbat priorităţile, făcând cu o oră mai devreme, face parte din jocul politic. Dar normal că am sesizat faptul că din nou PSD-ul a dat ora exactă, ceilalţi făcându-şi programul după ce şi-a făcut PSD-ul”, a adăugat Ciolacu.

Întrebat dacă îi consideră pe liberali competitori politici, liderul social-democrat a răspuns: „Categoric!”.

„Nu sunt duşmani politici, sunt nişte adversari politici, cum şi PSD-ul pentru PNL sunt adversari politici”, adaugă liderul social-democrat, conform stiripesurse.ro

 

Sursa foto: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..