July 4, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Copiii din Titu au primit cadouri cu ocazia Zilei Copilului

0 0
1 min read
0 0
Read Time:26 Second

Cu ocazia zilei de 1 Iunie, Ziua Copilului, Primăria și Consiliul Local al orașului Titu au dorit să aducă o bucurie copiilor și le-au oferit cadouri elevilor din clasele I-VIII și preșcolarilor de la toate școlile și grădinițele de pe raza orașului.

Acestea au fost împărțite elevilor și micuților de către viceprimarul orașului – Chițu Gabriela împreună cu colegele sale din cadrul primăriei.

Tot pentru cei mici , Sâmbătă – 28 mai, copiii au fost așteptați cu un spectacol plin de surprize,magie,personaje muzică și dans.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..