June 29, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Vin valuri de soldați ai Armatei Roșii, care lovesc orbește. Bogdan Chirieac: ”Mi-e teamă că e doar o chestiune de timp”

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 22 Second

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre faptul că SUA se pregătesc să livreze Ucrainei sisteme de rachete MLRS ce pot lovi Rusia, scrie dcnews.ro

 

SUA se pregătesc să trimită Ucrainei sisteme avansate de rachete cu rază lungă de acțiune ce pot lovi Rusia, asta după ce Volodimir Zelenski a făcut un apel disperat pentru livrare de armament, necesar în fața invaziei Rusiei. Bogdan Chirieac a explicat cum ar putea schimba soarta războiului decizia americanilor. Analistul politic a spus și care este vulnerabilitatea României în acest moment.

Bogdan Chirieac: O încercare disperată. Vin valuri de soldați ruși ai Armatei Roșii
“O încercare disperată, aproape, de a rezolva situația, când vin valuri de soldați ruși ai Armatei Roșii în fața apărătorilor ucraineni și problema este că rușii folosesc, sigur, armament vechi, incapabil să facă față tehnologiei NATO, dar sunt de calibru mare și multe, și lovesc orbește, în special civili și obiective civile. Acum se încearcă soluția asta de livrare deși, atenție, cred că trebuie să ne pregătim să facem față unei noi situații.

Estul și sud-estul Ucrainei este practic în mâna rușilor și a mai rămas doar Odesa. Odesa a fost întărită în acest moment pe cât se poate, deci joncțiunea cu Buceagul și Transnistria este doar o chestiune de timp, mi-e teamă. Trebuie să gestionăm și noi, ca stat, în principal și Uniunea Europeană această situație, să vedem ce poate face lumea în acest sens. În plus, situația economică pe flancul de est, de partea bună, de partea NATO, nu este strălucită, să știți. Alte state se descurcă mult mai bine decât România, scrie dcnews.ro

 

Sursa foto: dcnews.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..