July 4, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Armata britanică vine cu o veste proastă: Rușii au cucerit Lymanul

0 0
1 min read
0 0
Read Time:46 Second

Forțele ruse au capturat probabil cea mai mare parte a orașului Lyman, în nordul regiunii Donețk, într-o operațiune preliminară pentru următoarea etapă a ofensivei lor în estul Ucrainei, anunță Ministerul britanic al Apărării (MoD) în cea mai recentă actualizare a informațiilor privind Ucraina, scrie stiripesurse.ro

 

Ministerul afirmă că Lyman este important din punct de vedere strategic, deoarece este locul unde se află o joncțiune feroviară majoră și oferă, de asemenea, acces la poduri feroviare și rutiere importante peste râul Siverskyy Donets, precizează ministerul.

Actualizarea continuă spunând că este probabil ca trupele ruse să “aibă ca prioritate forțarea unei traversări a râului” în zilele următoare, scrie mediafax.ro.

La începutul acestei săptămâni, șeful autoproclamatei Republici Populare Donețk, susținută de Rusia, Denis Pușilin, a declarat presei ruse controlate de stat că va fi organizat un referendum dacă Rusia va captura întreaga regiune ucraineană Donețk și Luhansk, scrie stiripesurse.ro

 

Sursa foto: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..