July 4, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Putin – Acuzaţiile potrivit cărora Rusia este vinovată de criza alimentară sunt ”fără fundament”

0 0
1 min read
0 0
Read Time:39 Second

Preşedintele rus Vladimir Putin, ia transmis într-o convorbire telefonică cancelarului austriac Karl Nehammer, că acuzaţiile potrivit cărora Rusia se face vinovată de probleme mondiale în livrarea cerealelor, sunt fără fundament, scrie news.ro

 

 

”Vladimir Putin a subliniat că tentative de a face Rusia responsabilă de dificultăţi în livrarea unor produse agricole pe pieţe mondiale sunt fără fundament”, subliniază într-un comunicat Kremlinul.

Liderul de la Kremlin a reiterat că ”sancţiunile antiruse ale Statelor Unite şi Europei” sunt motivul acestei crize alimentare.

Putin i-a spus marţi premierului italian Mario Draghi că Rusia este ”pregătită să aibă o contrbuţie semnificativă în depăşirea crizei alimentare, prin exportul de cereale şi îngrăşăminte, cu condiţia ridicării de către o Occident restricţiilor motivate politic”, scrie news.ro

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..