July 4, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Premierul României vrea să asigure facilități firmelor care își relocă activitatea pe teritoriul României

0 0
1 min read
0 0
Read Time:46 Second

Premierul României, Nicolae Ciucă, a anunţat vineri la Consiliul Naţional al PNL, că a existat o discuţie pentru ca Guvernul României să vină cu o schemă de ajutor de stat care să asigure facilităţi firmelor care își relocă activitatea pe teritoriul României.

 

 

„Am discutat şi ne-am gândit că este foarte important ca, pe lângă schema de ajutor de stat care se alocă investitorilor, în mod deosebit pentru cei care măresc numărul de locuri de muncă, să venim cu o altă schemă de ajutor de stat cu două direcţii principale.

Prima vizează retehnologizarea, tehnologii noi în economia românească, iar cea de-a două e cea prin care asigurăm facilităţi firmelor care îşi relocă activitatea pe teritoriul României”, a afirmat Nicolae Ciucă, întrebat vineri după Consiliul Naţional al PNL dacă Guvernul are în vedere acordarea unor facilităţi firmelor din Ucraina care se relocă în România, scrie news.ro

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..