June 27, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Patru poliţişti, reţinuţi pentru tentativă de omor şi tortură. Suspectul bătut de „mascați” în duba poliției a ajuns direct în spital

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 36 Second

Patru poliţişti de la trupele speciale din Gorj, acuzați că au bătut un suspect pe care îl escortau, au fost reţinuţi pentru tentativă de omor şi tortură. Victima, bătută cu pumnii și picioarele, a ajuns direct în sala de operație, scrie digi24.ro

 

Patru polițiști de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale Gorj au fost reținuți joi seară pentru 24 de ore, fiind cercetați pentru tentativă de omor şi tortură, potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Cei patru polițiști au particpat cu câteva zile în urmă la prinderea unui suspect care lovise cu mașina un alt polițist și a fugit de la locul faptei.

„Se arată că deşi nu s-au confruntat cu o opoziţie a victimei, atât în autospeciala aparţinând MAI, cât şi în incinta sediului Poliţiei Oraşului Novaci, suspecţii au exercitat acte de violenţă asupra acesteia, în timp ce se afla încătuşată cu mâinile la spate, lovind-o cu intensitate deosebită cu pumnii, genunchii, picioarele încălţate cu ghete tip bocanc şi baston tip tomfă, atât în zone vitale, respectiv ficat, torace, splină, coaste, cât şi la nivelul braţelor şi spatelui, producându-i multiple fracturi şi rupturi ale organelor interne, leziunile traumatice produse necesitând pentru vindecare 40-45 de zile de îngrijiri medicale şi au pus în primejdie viaţa victimei.

Se mai reţine de procuror că în exercitarea actelor de violenţă suspecţii au urmărit să producă persoanei vătămate D.C. suferinţe fizice de o mare intensitate în scopul obţinerii de informaţii de la aceasta, respectiv pentru a afla locul în care persoana vătămată ascunsese autoturismul implicat în săvârşirea infracţiunii de ultraj, având în vedere că persoana vătămată D.C. condusese anterior lucrătorii de poliţie în alte locaţii decât cea reală”, se arată în comunicatul Parchetului, scrie digi24.ro

Procurorii continuă cercetările împreună cu poliţia judiciară din cadrul Compartimentului de Control Intern şi Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj.

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..