July 1, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Jocurile politice l-au trimis “acasă” Constantin Maricescu a trădat PSD-ul și a rămas fără funcția de viceprimar!

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

Organizația PSD Aninoasa l-a sancționat pe fostul primar, Constantin Maricescu, după ce s-a descoperit ca acesta purta discuții cu alte partide în vederea unor viitoare jocuri politice.
Acesta a rămas in prezent  fără funcția de viceprimar al comunei, functie pe care o ocupa după alegerile din 2020.

„Cât voi fi președinte al acestei organizații, nu accept nicio altă discuție din partea colegilor mei cu alte partide politice sau alte jocuri făcute în anumite localități. Domnul Constantin Maricescu a fost susținut de noi, de organizația PSD Dâmbovița, pentru a ocupa, în primul rând, funcția de consilier. Și ulterior, la alegerile din 2020, unde am avut majoritate, a fost susținut de PSD Dâmbovița pentru a ocupa funcția de viceprimar. Am respectat decizia organizației PSD Aninoasa de a schimba viceprimarul și nu în ultimul rând, i-am transmis și personal domnului Constantin Maricescu că atâta timp cât nu respectă decizia noastră și a organizației locale, eu nu voi fi de acord să susțin în funcții publice vreun coleg care are alte jocuri personale decât acelea de echipă și anume jocurile echipei PSD Dâmbovița.” a transmis președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, în cadrul unei conferințe de presă.

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..