July 4, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

234 milioane de euro din PNRR se vor aloca pentru digitalizarea facultăților din România

0 0
1 min read
0 0
Read Time:45 Second

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a transmis că Facultățile din România vor fi digitalizate cu bani din PNRR. În acest sens, vor fi alocate 234 de milioane de euro, scrie antena3.ro

 

 

 

Ministrul Educației a anunțat digitalizarea facultăților din România cu bani din PNRR.

Sorin Cîmpeanu a declarat că va lansa în consultare ghidul pentru un apel de 234 milioane de euro, bani proveniți din PNRR, pentru digitalizarea a cel puțin 60 de universități de stat și private.

Demersul are ca scop pregătirea universităţilor româneşti pentru a identifica mai bine acele competenţe digitale și acele viitoare joburi care vor permite tinerilor să răspundă aspiraţiilor de dezvoltare personală şi profesională, într-o societate care va fi mult mai digitală decât este acum, a spun ministrul Educației.

Doritorii au termen 10 zile să vină cu sugestii de îmbunătăţire a acestui ghid, scrie antena3.ro

 

sursa Foto-INQUAM-Photos-Sabin-Cirstoveanu

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..