June 29, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Vremea rea a făcut prăpăd: Zeci de curți inundate și 32 de copaci căzuți, în ultimele 24 de ore

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 15 Second

Pompierii din întreaga țară au intervenit în ultimele 24 de ore pentru evacuarea apei din 25 de curți și pentru înlăturarea a 32 de copaci căzuți, a informat joi dimineața Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU), scrie stiripesurse.ro

Potrivit IGSU, din cauza fenomenelor meteo înregistrate miercuri au fost afectate 15 localități din 5 județe (Argeș, Caraș-Severin, Cluj, Mureș și Timiș), unde s-a intervenit pentru evacuarea apei din 25 de curți.

De asemenea, salvatorii au acționat pentru îndepărtarea unor elemente de construcție desprinse de pe acoperișurile a 11 imobile (8 blocuri, 2 case și o instituție publică), cât și pentru degajarea a 32 copaci, fiind afectate 7 autoturisme.

O situație deosebită s-a înregistrat în județul Arad, unde pompierii au acționat pentru stingerea unui incendiu provocat de un fulger la un acoperiș de casă din localitatea Pecica. Nu au fost înregistrate victime.

Joi dimineața, se intervine pentru degajarea de arbori căzuți pe carosabil în municipiul Timișoara.

Concomitent cu gestionarea fenomenelor de vreme rea, salvatorii au acționat pentru stingerea a 73 de incendii, precum și în alte 164 intervenții, în sprijinul comunităților. De asemenea, echipajele de descarcerare au fost solicitate să intervină în 6 cazuri pentru extragerea ocupanților din autoturismele implicate în accidente rutiere. În urma evenimentelor rutiere, o persoană și-a pierdut viața în ultimele 24 de ore.

Totodată, în cursul ultimelor 24 de ore, 1.193 de persoane au primit asistență medicală de urgență din partea echipajelor SMURD, scrie stiripesurse.ro

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..