June 29, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Un nou incident la metrou. Două stații închise joi dimineaţă, după ce a fost sesizat fum în tunel

0 0
1 min read
0 0
Read Time:54 Second

Staţiile de metrou Tineretului şi Eroii Revoluţiei au fost închise joi dimineaţă, la ora 4:45, după ce în tunelul dintre stații a fost sesizat miros de fum, anunță Metrorex

 

 

“Astazi, 26 mai 2022, ora 4.45, in tunelul dintre statiile Tineretului si Eroii Revolutiei, a fost sesizat miros de fum. Echipele de interventie Metrorex s-au prezentat imediat la fata locului pentru remediere. Acestea au constatat deteriorarea (conturnarea) din cauza umiditatii si a conditiilor din tunel (praf, alte reziduuri) a unui izolator aflat intre sina de alimentare cu energie si calea de rulare.
Personalul Metrorex a actionat conform procedurilor si a sesizat ISU. Ventilatia a fost actionata imediat in sistem de evacuare a fumului din tunel/statie.
In scop preventiv, ISU a hotarat inchiderea celor 2 statii pana la remediere. Dupa verificari, statiile au fost redeschise.
Mentionam ca nu au fost blocate trenuri de metrou in tunel.
Circulatia trenurilor de metrou se desfasoara la aceasta ora in conditii normale.
Mentionam ca siguranta calatorilor nu a fost pusa in niciun moment in pericol”, transmite Metrorex

 

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..