July 4, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Cancelarul german: Putin nu poate fi lăsat să câștige sau să dicteze condițiile de pace

0 0
1 min read
0 0
Read Time:56 Second

Cancelarul german Olaf Scholz, a transmis la Forumul Economic Mondial de la Davos, că preşedintele rus Vladimir Putin nu poate fi lăsat să câştige sau să dicteze condiţiile de pace, în urma invaziei din Ucraina, scrie news.ro

 

 

 

”Putin va negocia serios pacea doar dacă îşi dă seama că nu poate deteriora apărarea Ucrainei”, a declarat Scholz într-un discurs la Forumul Economic Mondial de la Davos.

”Nu va exista pace dictată. Ucraina nu va accepta acest lucru şi nici noi nu o vom face”, a subliniat cancelarul german.

”Lumea se află într-un punct de cotitură”, a precizat el, adăugând nu numai Ucraina este în pericol, ci şi ”sistemul de cooperare internaţională care a fost creat după două războaie mondiale”, potrivit CNN.

Perspectiva ca Rusia să cucerească tot teritoriul ucrainean pare mai puţin probabilă decât la începutul războiului, spune cancelarul Germaniei, datorită forţelor ucrainene şi sprijinului comunităţii internaţionale.

Cancelarul a menţionează că Berlinul furnizează arme grele Kievului.

El a adăugat că Finlanda şi Suedia vor fi primite cu ”braţele deschise” în cadrul Alianţei Nord-Atlantice, scrie news.ro

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..