June 29, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

TITU – ÎN PERIOADA 03 IUNIE – 08 IUNIE 2022 SE VOR EFECTUA TRATAMENTE AVIOCHIMICE, DE COMBATERE A DĂUNATORILOR

0 0
1 min read
0 0
Read Time:40 Second
În perioada 03 IUNIE – 08 IUNIE 2022 , în intervalul orar 5:30 – 10:00 , pe toată suprafaţa orasului Titu (Titu,Titu- Târg ,Fusea,Codreanu, Atârnați ,Titu-Plop, Sălcuța ,Hagioaica) se vor executa tratamente aviochimice pentru combaterea dăunătorilor insecte de disconfort: ţânţari,căpușe, muşte, omizi,etc.
Se vor folosi substante avizate de Ministerul Sanatatii Publice, care sunt toxice pentru albine si organisme acvatice.
Produsele cu care se va actiona sunt Aqua K-Othrine EW20 si SOLFAC TRIO 140 NF, insecticide formulate special pentru avio-tratamente si aplicare ULV.
Produsele nu sunt daunatoare oamenilor si nici mediului inconjurator.
Combaterea se efectuează doar o singură zi, începând cu prima zi a intervalului, în funcție de condițiile meteo.
Dacă vremea nu este favorabilă aplicării tratamentului în prima zi, aceasta se amână pentru următoarea zi propice acestei activități.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..