June 27, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Liderul de la Kremlin s-a întâlnit pentru prima oară cu militari ruşi răniţi în Ucraina

0 0
1 min read
0 0
Read Time:54 Second

Liderul de la Kremlin s-a întâlnit pentru prima oară cu militari ruşi răniţi în Ucraina, la trei luni după ce a lansat invazia în Ucraina. Ministrul Apărării rus, Serghei Şoigu, a fost prezent la această vizită, scrie news.ro

 

 

 

Potrivit unor imagini difuzate de televiziunea rusă, Vladimir Putin, care purta un halat alb, a stat de vorbă cu mai mulţi militari, pe care i-a întrebat din ce oraşe sunt şi care este situaţia lor familială.

Militarii stăteau în picioare lângă pat, iar rănile nu se vedeau.

Preşedintele rus i-a spus unui militar, care purta o pijama cu dungi albastre şi albe, că fiul acestuia, în vârstă de nouă ani, ”va fi mândru de tatăl” său.

Ministrul Apărării Serghei Şoigu a fost prezent la această vizită.

Rusia comunică foarte puţin cu privire la bilanţul uman al Războiului din Ucraina.

Ultimele date au fost publicate la 25 martie, iar la acea vreme armata rusă recunoştea că au fost ucişi în Ucraina 1351 de militari, iar alţi 3.825 au fost răniţi, scrie news.ro

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..