June 29, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Coreea de Nord este pe punctul de a atinge faza finală a pregătirii unui test nuclear de amploare

0 0
1 min read
0 0
Read Time:58 Second

Un oficial de rang înalt de la preşedinţia sud-coreeană, a transmis miercuri că autorităţile nord-coreene sunt pe punctul de a atinge faza finală a pregătirii unui test nuclear, scrie news.ro

 

 

”Teste ale unui dispozitiv de detonare nucleară în vederea pregătirii unui al şaptelea test nuclear sunt detectate de-acum”, anunţă primul director adjunct al Biroului Securităţii Naţionale sud-coreene Kim Tae-hyo.

Aceste experimente au loc departe de principala instalaţie de testare nucleară, supravegheată îndeaproape de către Seul, precizează el.

”Autorităţile nord-coreene sunt pe punctul de a atinge faza finală a pregătirii unui test nuclear de amploarea şi calitatea dorite”, declară presei Kim Tae-hyo.

”Posibilitatea unui test nuclear iminent – într-o zi sau două – este slabă, dar după aceea există cu siguranţă o posibilitate”, apreciază el.

Noi imagini satelitare arată – în pofida faptului că Nordul este afectat de un val sângeros de covid-19 – că Phenianul a reluat construirea unui reactor nuclear, după mult timp.

Coreea de Sud şi Statele Unite avertizează de mai multe săptămâni că Phenianul ar putea efectua un al şaptelea test nuclear – primul din 2017 încoace, scrie news.ro

 

sursa foto – stirileprotv.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..